Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Luksus-kødsovs, nem

Luksus-kødsovs, nem, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Merete Bøye

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
1 glasoliventapenade
1 glasbruschetta med soltørrede tomater
 Tomatpure
 
Opskrift:
Steg oksekødet. Bland de øvrige ingredienser i og varm op. Smag til med salt og peber. Server med pasta.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (17 stemmer)

Opskriften er vist 19281 gange,
og udskrevet 113 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Beth  -  2012-05-31 12:28:27
Søgte i "Tøm Køleskabet" efter bruschetta med soltørrede tomater og oliventapenade, da jeg havde noget der skulle bruges. Begge dele på glas. Har fulgt opskriften nøje. Men det smagte rædselsfuldt. Laver IKKE denne ret igen.

Merete Bøye  -  2008-03-11 15:16:54
Man kan godt få noget på glas, der hedder "bruschetta" - som er beregnet til at komme på ovnristede flutes. Lidt træls, at du dumper min opskrift p.g.a. at du ikke er klar over det. :-)

  -  0000-00-00 00:00:00
Bruscetta er altså italiensk brød med hvidløg og tomat... Det kan man vel ikke få på glas!!