Dyrekøllen gnides på alle sider med en blanding af friskpresset hvidløg og knuste enebær. Halvdelen af smørret kommes i en stegegryde og stegen brunes godt på alle sider og krydres med salt og peber. Skru ned. Hæld den varme fond over og steg videre 2-2½ time.
Svampesauce:
De rensede og udskårne svampe ristes i resten af smørret. Stegen tages op, hviler tildækket i mindst 10 minutter.
Stegefonden hældes op i svampene. Saucen tilsmages med salt, peber og balsamisk eddike og jævnes med creme fraiche.
Tilbehør:
Server med rösti og pærer med tyttebær.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(16 stemmer)
Opskriften er vist 79331 gange, og udskrevet 3698 gange.
Kommentarer
Per - 2009-06-13 21:01:45 Skanken kan skæres af og lægges ved siden af hvis køllen ikke kan være i gryden.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider