Marineret rådyrryg / wok

Marineret rådyrryg / wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyreryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 rådyrryg
1 dl.Balsamico
2 dl.Rødvin
1 spsk.reven ingefær
 frisk timian
 salt
 peber
 løg og andre grøntsager
 Olivenolie
 
Opskrift:
Kødet skæres forsigtigt fri fra benet. Start ved rygbenet og lad kniven glide ned langs benet. Husk at skære mørbraden væk også - den sidder på bagsiden af benet. Bland rødvin, Balsamico, ingefær, timian, salt og peber og kom kødet i. Lad det marinere i mindst 2 timer - gerne mere. Kom fx det hele i en plastpose og kom det i køleskabet. Benet kommes i en gryde med grøntsager og dækkes af rødvin. Koger i mindst 3 timer, sies og der kommes lidt fløde i og du har en herlig sauce.

Kødet tages op og steges hel i en wok. Når det går fra at være blødt til at være fast at mærke på, er det færdigt. Lad det hvile i 15 minutter før du skærer det i 1cm tynde skiver lidt på skrå. Tilbehør: ovntørrede tomater, kartoffelroulle og en bund af lynstegte revne gulerødder og porrer.





karakterer:
Opskriften er vist 17342 gange,
og udskrevet 411 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu