Kommentarer
- 2012-04-05 14:00:28 ja 75 grader
- 2011-07-11 16:22:12 75 grader
Per - 2010-07-07 14:29:46 Har nu skrevet nogle mængder på opskriften, fyldet er rigeligt, der blev ca. 100 g. i overskud.
Hvis man ønsker kødet rosa, så skal den have mindre end de 1½ time som vi gav det, da var det gennemstegt, som det ses på billedet.
jette - 2009-11-15 11:13:04 Temperatur skal være ca. 62 grader, så er kødet en anelse rosa. Hvis det skal være helt gennemstegt skal det være ca. 65 grader. Ingredienser kan eksempelvis være gulerødder, persillerod og selleri. Kun fantasien sætter grænser. Enebær gør sig også godt som krydderi.
- 2009-09-03 23:14:26 Hvorfor kommer der ikke svar på henvendelse fra 23.07.08 og 16.05.09????
- 2009-09-03 23:13:03 Hvilke ingredienser????
Hvilken varmegrad skal kødet have????
- 2009-05-16 12:13:05 Der mangler ingrediensliste og det havde også været hyggeligt med et lille billede. HH
sofie - 2008-07-23 17:52:40 hvor varm skal den være indeni. er der ingen der skriver noget om det
|