Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dyrekølle i rødvin

Dyrekølle i rødvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Dyrekølle i rødvin, billede 4 Dyrekølle i rødvin, billede 1 Dyrekølle i rødvin, billede 2 Dyrekølle i rødvin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 g.dyrekølle
 
 Fyld:
100 g.champignon
100 g.majroer eller selleri
100 g.grønne bønner
 
Opskrift:
Køllen udbenes forsigtigt og bredes ud på bordet. Der drysses med salt og peber og en stor portion grofthakkede grøntsager. Kødet foldes sammen og der bindes bomuldssnor rundt om. Drys med salt og peber, læg køllen i en stegepose og hæld rødvin og fløde ved. Posen lukkes og lægges i en varm ovn og steges ved 160 grader C. alm. ovn i ca 1 1/2 - 2 timer. Prøv en kødnål - saften der kommer ud skal være næsten gennemsigtig uden at være rød.

Væden hældes fra og koges ind til sauce, evt med lidt piskefløde i. Serveres med spændende grøntsager og kartoffel til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (18 stemmer)

Opskriften er vist 96232 gange,
og udskrevet 2805 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-04-05 14:00:28
ja 75 grader

  -  2011-07-11 16:22:12
75 grader

Per  -  2010-07-07 14:29:46
Har nu skrevet nogle mængder på opskriften, fyldet er rigeligt, der blev ca. 100 g. i overskud. Hvis man ønsker kødet rosa, så skal den have mindre end de 1½ time som vi gav det, da var det gennemstegt, som det ses på billedet.

jette  -  2009-11-15 11:13:04
Temperatur skal være ca. 62 grader, så er kødet en anelse rosa. Hvis det skal være helt gennemstegt skal det være ca. 65 grader. Ingredienser kan eksempelvis være gulerødder, persillerod og selleri. Kun fantasien sætter grænser. Enebær gør sig også godt som krydderi.

  -  2009-09-03 23:14:26
Hvorfor kommer der ikke svar på henvendelse fra 23.07.08 og 16.05.09????

  -  2009-09-03 23:13:03
Hvilke ingredienser???? Hvilken varmegrad skal kødet have????

  -  2009-05-16 12:13:05
Der mangler ingrediensliste og det havde også været hyggeligt med et lille billede. HH

sofie  -  2008-07-23 17:52:40
hvor varm skal den være indeni. er der ingen der skriver noget om det