Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Dyregryde - i trykkoger

Dyregryde - i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrsmåkød - Dyresmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
0.75-1 kg.dyrekød fra bov eller kølle i tern
50 g.smør/margarine
150 g.bacon eller røget spæk i tern
2 løg grofthakket
1 dl.vand
4 dl.piskefløde
 salt
 evt.ribsgele
 evt.kulør
 
Opskrift:
Brun kødet i fedtstoffet med bacon eller spækterningerne. Svits løgene med til sidst. Hæld 1 dl vand ved. Trykkog 15-20 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt. Tilsæt piskefløden og kog saucen godt igennem. Smag til med salt og evt. ribsgele og farv den lysebrun med kulør. Server kartoffelmos til.

Tips:

Dyreryg eller -kølle kan tilberedes på samme måde, men trykkoges 30-40 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15517 gange,
og udskrevet 326 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu