broccoli i små buketter 300 g. broccoli i små buketter
3
gulerødder i stave 3 gulerødder i stave
1
lille squash i tynde skiver 1 lille squash i tynde skiver
Mayonnaise: Mayonnaise:
1
æggeblomme 1 æggeblomme
1
tsk.
fransk sennep 1 tsk. fransk sennep
1
spsk.
lys vineddike 1 spsk. lys vineddike
1-2
fed
knust hvidløg 1-2 fed knust hvidløg
2
dl.
vindruekerne olie 2 dl. vindruekerne olie
0.5
tsk.
basilikum 0.5 tsk. basilikum
0.5
tsk.
merian 0.5 tsk. merian
0.5
dl.
reven parmesanost 0.5 dl. reven parmesanost
salt salt
peber peber
Opskrift:
Pastaen koges 12-14 minutter i vand sammen med bouillon terning og olivenolie. Vandet hældes fra og pastaen afkøles. Spinat blade lægges i bunden af et fad, hvorpå de resterende grøntsager, samt den afkølede pasta, anrettes på fadet sammen med tynde skiver dyreryg.
Pesto mayonnaise:
Æggeblomme, sennep og vineddike samt hvidløg blendes kort sammen. Olien tilsættes først dråbevis, siden i en tynd stråle, medens den blendes. Derefter tilsættes basilikum og merian. Hvis saucen er for tyk, spædes med en smule vand. Den revne parmesanost vendes i og saucen smages til med salt og peber.
Hertil serveres lun flutes eller grovbrød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11380 gange, og udskrevet 199 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider