Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Dyreragout med grøntsagssauce

Dyreragout med grøntsagssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrsmåkød - Dyresmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150-200 g.kød pr. person
 salt
 peber
 
 Grønsagerne:
2 udskårne løg
1 fedhvidløg
1 middelstor pastinak
2 stilkeblegselleri
1 fedhvidløg
2 strimler citronskal
1 kvistfrisk timian
1 laurbærblad
50 g.rørhatte
2.5 dl.Classic øl
 salt
 peber
 
Opskrift:
Beregn 150-200 gram kød pr. person, skær kødet i ca. 3-4 cm. terner. Brun ved kraftig varme i en stegegryde og krydder med friskkværnet salt og peber. Tag kødet op.

Nu kommer du grønsagerne ved og det er : 2 udskårne løg, 1 fed hvidløg, 1 middelstor pastinak der er i ¼, 2 stilke blegselleri, 1 hvidløg fed, 2 strimler citronskal, 1 kvist frisk timian, 1 laurbærblad, samt 50 gram rørhatte samt 2 ½ dl. Classic øl. Når det er kommet i kog kommes kødet i. Lad det småsnurre til det er mørt ca. 1 - 1 ½ time.

Hæld 1½ dl. piskefløde ved hvorefter det køres gennem blenderen. Varm igennem og smag til med friskkværnet salt og peber.

Hertil en frisklavet kartoffelmos, eller vilde ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13815 gange,
og udskrevet 417 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu