Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dyreragout med løg og peberfrugter samt ris

Dyreragout med løg og peberfrugter samt ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrsmåkød - Dyresmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Dyreragout med løg og peberfrugter samt ris, billede 4 Dyreragout med løg og peberfrugter samt ris, billede 1 Dyreragout med løg og peberfrugter samt ris, billede 2 Dyreragout med løg og peberfrugter samt ris, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kød i små terner pr. person
 
200 g.friske skalotteløg
4 store tomater
 salt
 peber
1 dl.tør vermouth eller hvidvin
 et par stængler persille
 
1 gul peberfrugter
1 rød peberfrugt
 
 basilikum
 
Opskrift:
Kødet brunes. Tilsæt 200 gram friske skalotteløg, som nu simrer med til de er let gyldne.

4 store tomater flækkes og befries for kærner komines i, og smages til med salt og peber fra kværn.

Nu spædes med 1 dl. tør vermouth eller hvidvin samt et par stængler persille. Lad det simre under låg til kødet er mørt.

Sluk for varmen. 2 peberfrugter (gerne rød og gul) befries for kærner og skæres i store terner, kommes ved. Lad det trække og mørne ved eftervarme.

Smag skyen til med basilikum.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 24504 gange,
og udskrevet 516 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mette  -  2011-07-02 20:41:51
Smager virkelig godt