Æblelagkage

Æblelagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Æblelagkage, billede 4 Æblelagkage, billede 1 Æblelagkage, billede 2 Æblelagkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Lagkagebunde En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
1 brev Kagecreme (pulver) Et brev maizena kagecreme pulver indeholder 90 gram.

1 tsk. 4 gram.
1 spsk. 11 gram.
1 dl. 73 gram.
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
4 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Skræl og riv æblerne fint. Det bliver lidt brunligt men betyder intet for smagen.

Lav kagecremen efter anvisningen på posen.

Kom nu skiftesvis kagecreme, knuste makroner og de revne æbler på bundene.

Slut af med at pynte lagkagen med flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 52194 gange,
og udskrevet 926 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16376 (3899 kcal)
KJ pr. Pers. 1364 (324 kcal)
Vægt ialt 1784 gram
Vægt pr. Pers. 148 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 917 KJ (218 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 12.2 gram
Kulhydrat 24.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-03-06 10:14:05
Kan man bruge chokoladebunde??

  -   2012-04-17 09:11:17
En virkelig lækker lagkage, som i smagen minder en del om en Othello lagkage (bare lidt sundere), og jeg er enig i, at den ikke virker så vammel som mange andre lagkager. En succes hos fødselsdagsgæsterne, og en opskrift som helt sikkert skal gemmes :)

  -   2009-06-11 20:16:38
den er bare rigtig god - æblerne giver den en dejlig friskhed, så den ikke bliver så vammel som mange lagkager nemt bliver

  -   2005-01-01 01:01:01
tag en halv appelsin eller lidt citron saft.. Så holder æblerne deres naturlige farve :)