Æblelagkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
3 Lagkagebunde En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
1 brev Kagecreme (pulver) Et brev maizena kagecreme pulver indeholder 90 gram.

1 tsk. 4 gram.
1 spsk. 11 gram.
1 dl. 73 gram.
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
4 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 16376 (3899 kcal)
KJ pr. Pers. 1364 (324 kcal)
Vægt ialt 1784 gram
Vægt pr. Pers. 148 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 917 KJ (218 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 12.2 gram
Kulhydrat 24.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)