Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jimmy ala hoff

Jimmy ala hoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : martin

Indsendt :



Ingredienser:
 nakkekam
4 løg
3-4 gulerødder
5-10 dl.vand
4-7 laurbær blade
 salt
 pepper
 
 Tilbehør:
 rapsolie
 kartofler
 timian
 
 Rødvins sovs:
 oksekødsbouillon
 jævner
 ribsgele
1 lille sjat rødvin
 bruner
 
Opskrift:
Rids ca. ½ cm ned i sværene og gnid salt og pepper godt ned i stegen. Tilsæt så laurbær bladene i de ridser du har laver. Hæld vand ved stegen og tilsæt løgene og gulerødderne, du kan tilsætte laurbær blade i vandet da det giver en rigtig god smag. Skær løgene ud i både og gulerødderne som du har løst. Engang i mellem skal der hældes vand over stegen, men dog ikke for tit da sværene bliver bløde i stedet for sprøde. Kom gerne mere salt på efter 1 time i ovnen da vandet du hælder over kan tage noget af det.

Rødvins sovs:
tag vandet og si løgene og gulerødderne fra, tag noget af fedtet fra, hvorefter du hælder rødvinen i lad det koge ud sammen med oksekødsbouillon. Jævn sovsen når det har kogt ud til du for den konsistens du vil have af sovsen og til sidst tilsætter du lidt bruner.

Tips:

Løgene og gulerødderne du har siet fra. Kan gemmes og spises som tilbehør da det har en rigtig god og fyldig smag.

Til sovsen kan du også komme lidt ribsgele i, det giver en lidt sødere smag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7034 gange,
og udskrevet 76 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu