Åleragout

Åleragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.tynde friskslagte ål
500 g.snittede løg
500 g.æbler i både med skræl uden hus
 salt
 peber
 sukker
 
Opskrift:
Svits de snittede løg i lidt olie og læg ålene ved og brun dem lidt. Hæld 1/2 dl vand ved sammen med æblerne. Salt og peber tilsættes efter smag. Snurrer ca. 25 - 20 min. Kan herefter smages til med sukker efter smag og jævnes med majsmel efter behag.

Serveres varmt med brød, pasta eller ris.





karakterer:
Opskriften er vist 7815 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu