Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Marineret og røget med salat

Marineret og røget med salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.små stegeål (evt. kabayaki)
 kartoffelmos i flager
200 g.røget ål
1 spsk.kørvel
0.5 spsk.citronmelisse
1 bdt.purløg
1 bdt.dild
1 chalotteløg
1 lime
 blandede salater
 
 Sauce:
1 dl.creme fraiche 18%
1 spsk.sennep
1 spsk.citronsaft
 
 Marinade:
4 spsk.soya
1 dl.olivenolie
1 chili
0.5 fedhvidløg
 salt
 peber
 flûtes
 
Opskrift:
Rens ålene, skær dem i mindre stykker og læg dem i marinaden i mindst 3 timer. Tør ålestykkerne godt af, vend dem i kartoffelmosflager. Steg dem i olien (skummes af marinaden) ved høj temperatur, så kartoffelpaneringen bliver sprød. Skær det røgede ål i mindre tern og vend de finthakkede krydderurter og chalotteløg i. Smag til med lime, salt og peber. Læg blandingen ned i en form, (kop eller lavt glas). Tryk det let sammen, hvorefter blandingen slåes ud og anrettes midt på tallerknen. Omkrans med salaterne og de stegte ålestykker. Rør saucen og fordel den på salaterne.

Serveres med lune flûtes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4754 gange,
og udskrevet 75 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu