Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kylling med ris og babercuesovs

Kylling med ris og babercuesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pia

Indsendt :



Ingredienser:
1 Hel kylling
 Olie
 Salt
 peber
 Evt.barbecue krydderi
 
 Sovs:
1 bøttebarbecuesovs
1 ds.ananas i tern
 salt
1-2 spsk.stegefedt fra kyllingen(kan sagtens undværes)
 
 Tilbehør:
 Ris
 icebergsalat
1 ds.ananas i tern
 
Opskrift:
Kyllingen parteres, smøres med olie og krydres. Steges i ovnen 45-60 minutter ved 200 grader C.

Risene sættes over så de er færdige når kyllingen er.

Salat:
Snit icebergsalat fint og bland det med ananasstykkerne og saft efter behov(lyst).

Sovs:
Barbecuesovsen hældes i en gryde, hæld lidt vand i bøtten for at få det sidste med ud. Ananas+saft blandes i og koges op under omrøring. Smages til med salt og evt. 1-2 spsk. stegefedt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11556 gange,
og udskrevet 115 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

kevin  -  2007-10-03 11:10:13
jeg håber den er god