Kærnemælkskoldskål med flødeskum

Kærnemælkskoldskål med flødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Merete Bøye

Indsendt :      Red:

Kærnemælkskoldskål med flødeskum, billede 4 Kærnemælkskoldskål med flødeskum, billede 1 Kærnemælkskoldskål med flødeskum, billede 2 Kærnemælkskoldskål med flødeskum, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Evt. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Pisk fløden til løst skum sammen med vanillesukkeret. Det skal ikke være helt stift.

Pisk kærnemælk og sukker i. Citronsaft kan tilsættes, hvis man foretrækker det.

Stil det koldt og server med kammerjunkere.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kærnemælkskoldskål

karakterer:
Opskriften er vist 73373 gange,
og udskrevet 898 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5688 (1354 kcal)
KJ pr. Pers. 1422 (338 kcal)
Vægt ialt 1278 gram
Vægt pr. Pers. 319 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 445 KJ (105 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 6.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

sofus  -  2010-07-12 14:36:31
det er en dejlig koldskål, - jeg tilsætter en 1/2 liter cultura med hindbær og så bruger jeg 80 gr. sukker. kan serveres med is og jordbær

hanne  -  2007-03-29 17:44:48
super god med tvebakker til...

Joel  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig sød smag. Den er luftig og let i forhold til andre koldskåls opskrifte. Jeg foretrækker denne, fordi den er tilpas sød/"sur" og uden æg..