Gryderet med svinekød

Gryderet med svinekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anette

Indsendt :      Red :
Gryderet med svinekød, billede 4 Gryderet med svinekød, billede 1 Gryderet med svinekød, billede 2 Gryderet med svinekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Bacon i tern
1 glas Champignon, glas 170g. 1 glas champignon vejer ca. 280 gram, 170 gram drænet vægt.
   
500 gram Skinkekød i tern
   
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
125 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Bacon og champignon ristes i en gryde og tages op.

Svinekødet svitses i gryden og røres derefter sammen med tomatpure, tilsæt bacon, champignon bouillonterningen, vand og fløde.

Det hele skal simre ved svag varme ( da det nemt kan brænde på ) ca. 1 time.

Retten jævnes med majsstivelse rørt op med koldt vand og cocktailpølserne tilsættes.

Serveres med ris og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 126146 gange,
og udskrevet 3597 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (49 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14606 (3477 kcal)
KJ pr. Pers. 3651 (869 kcal)
Vægt ialt 2899 gram
Vægt pr. Pers. 724 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 503 KJ (119 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 6.2 gram
Kulhydrat 9.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-04-20 11:08:42
Laver altid lignende gryderetter dagen før! Smager meget bedre! Da blandes alle ingridirenser sig rigtig godt sammen! Ikke spare på fløden!!

  -   2016-05-28 09:05:14
erstat piskefløden med skyr 0,2% og lad vær at bruge bouillonterning hellere lidt mere svinekød som koger med hele vejen

  -   2015-01-10 23:37:35
svinekød ?

  -   2014-02-21 17:43:26
Dejlig nem at lave og smager super lækkert. Men friske champignon er nu bedre til end dem på glas

  -   2011-12-03 18:38:18
Vi plejer at lave denne ret med kartoffelmos i stedet, så er der også mad nok til to dage :D

  -   2011-09-28 15:10:51
Kan man bruge mælk i stedet for fløde? Så retten bliver en anelse sundere...

  -   2011-09-26 22:19:56
Skide god ret! :-) Den nød kæresten og jeg og skal helt klart gentages!

  -   2011-09-15 16:30:40
Kan undlade champingnonger og brug en prberfrugt smager rigtig godt og hvis kædet skal være super mørt(hvis det er til de voksne) så giv kødet en godt skvis ROM

  -   2011-09-14 17:29:56
Tilføj lidt hcidløg og løg for at gøre den lidt sundrere, det gør ikke noget! Men ellers fantastisk ret, og nem og lave!

  -   2011-05-26 20:06:09
Det her er simpelthen den bedste gryderet jeg længe har lavet.. Har prøvet en del, men denne her vender jeg stærkt tilbage til :o) I stedet for glas champignon, så er friske også rigtig gode istedet.. Der er lidt mere ''bid'' i...

  -   2011-04-02 19:19:17
Champignon fra glas bliver jeg aldrig rigtigt glad for.

  -   2010-04-19 10:42:59
Prøv at bruge vandet fra champignonerne, det bliver det ikke ringere af,jeg bruger også 1 rød peberfrugt.

  -   2010-02-18 16:49:18
DEt smager rigtigt med peberfrugter i også lige lidt grønnebønner ved siden af :O)

  -   2006-12-28 11:50:10
Èn time er passende. Svinekød bliver dejlig mørt af at simre længe...

  -   2005-01-01 01:01:01
En time er for meget. En halv time er maksimum. Ellers bliver æggehvidestofferne hærdet og kødet fornemmes hårdt.