Smeltet smør og sukker piskes godt sammen.
Æggeblommerne tilsættes.
Chockolade og tørdele vendes i dejen.
Æggehviderne piskes stive og vendes i dejen, ikke piskes.
Springformen smøres godt, især i bunden.
Bages ca. 45 min ved 160 grader.
Tips:
Kagen er meget klistret, så det kunne være en ide at bruge bagepapir i bunden af springformen.
Kagen er ideel som dessert, evt. sammen med is og/eller frisk frugt
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.7
(16 stemmer)
Opskriften er vist 20189 gange, og udskrevet 248 gange.
Energi:
KJ total 13735 (3270 kcal)
KJ pr. Portion 13735 (3270 kcal)
Vægt ialt 827 gram
Vægt pr. Portion 827 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1659 KJ (395 kcal) Protein 5.8 gram Fedt 24.4 gram Kulhydrat 38.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- - 2013-08-26 01:53:39 Et tip. Når jeg laver den putter jeg 200 gram mørk chokolade i og intet bagepuler eller andet hævemiddel. Så bliver den meget kompakt, præcis som en CHOKOLADE-kage skal være. Tiden med ovnen passer heller ikke, jeg giver den 25 min og så 10 min ved eftervarme på 150 grader.
Henrik - 2011-01-19 06:23:19 Mange tak for denne opskrift, jeg har længe ledt efter den klistrede udgave af kagen. Når den er afkølet vil jeg lægge min egen chokolademousse ovenpå og stille det i køleskabet. Så burde der være en god chance for at score den dame, jeg skal på date med i weekenden. :-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider