Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chockoladekage I

Chockoladekage I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Januar70

Indsendt :



Ingredienser:
160 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
170 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 dl. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Chockoladen smeltes i vandbad.

Smeltet smør og sukker piskes godt sammen. Æggeblommerne tilsættes.

Chockolade og tørdele vendes i dejen. Æggehviderne piskes stive og vendes i dejen, ikke piskes.

Springformen smøres godt, især i bunden.

Bages ca. 45 min ved 160 grader.

Tips:

Kagen er meget klistret, så det kunne være en ide at bruge bagepapir i bunden af springformen. Kagen er ideel som dessert, evt. sammen med is og/eller frisk frugt


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (16 stemmer)

Opskriften er vist 20051 gange,
og udskrevet 242 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 13735 (3270 kcal)
KJ pr. Portion 13735 (3270 kcal)
Vægt ialt 827 gram
Vægt pr. Portion 827 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1659 KJ (395 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 24.4 gram
Kulhydrat 38.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

-   -  2013-08-26 01:53:39
Et tip. Når jeg laver den putter jeg 200 gram mørk chokolade i og intet bagepuler eller andet hævemiddel. Så bliver den meget kompakt, præcis som en CHOKOLADE-kage skal være. Tiden med ovnen passer heller ikke, jeg giver den 25 min og så 10 min ved eftervarme på 150 grader.

Henrik  -  2011-01-19 06:23:19
Mange tak for denne opskrift, jeg har længe ledt efter den klistrede udgave af kagen. Når den er afkølet vil jeg lægge min egen chokolademousse ovenpå og stille det i køleskabet. Så burde der være en god chance for at score den dame, jeg skal på date med i weekenden. :-)