Chockoladekage 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
160 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
170 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 dl. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 13735 (3270 kcal)
KJ pr. Portion 13735 (3270 kcal)
Vægt ialt 827 gram
Vægt pr. Portion 827 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1659 KJ (395 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 24.4 gram
Kulhydrat 38.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)