jordbær eller 4-5 kiwi og 10 – 20 vindruer400 g. jordbær eller 4-5 kiwi og 10 – 20 vindruer
200
g.
gele til garnering f.eks. ribs eller æble200 g. gele til garnering f.eks. ribs eller æble
Opskrift:
Kom flormelis, hvedemel og margarine i foodprocessor og findel. Tilsæt æg og vand til dejen samler sig. Rul dejen ud og beklæd en tærteform (Ø 26 cm) med den. Bag bunden ved 200 grader C i 20 min. Afkøl. Kom revet marcipan og hakket chokolade over bunden.
Pisk ingredienserne til cremen sammen i en skål og kog i mikroovnen i 2 min ved 850W. Pisk cremen igennem og kog igen 1 min. Pisk og kog igen 1 min. Pisk cremen igennem og afkøl den. Bland flødeskum og creme og kom det på tærten. Må gerne gøres dagen i forvejen, så bunden kan slå sig lidt.
Pynt tærten med jordbær eller vindruer og kiwi i skiver (eller begge dele). Geléen lunes ca. 1 min. ved 850 W i mikroovnen, røres igennem og kom det på tærten. Tærten stilles koldt indtil servering.