Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Bagte rabarber med reven marcipan

Bagte rabarber med reven marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert

Hovedingrediens : Frugt

RabarberUkendt oprindelseslandIndsendt :


Bagte rabarber med reven marcipan, billede 4 Bagte rabarber med reven marcipan, billede 1 Bagte rabarber med reven marcipan, billede 2 Bagte rabarber med reven marcipan, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
450 gram Rabarber renset vægt
180 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
200 gram Ren rå marcipan
   


Opskrift:

Rens rabarberne og skær dem i tynde strimler.

Vend rabarber, sukker og maizena sammen i en skål. Kom det i et tærtefad.

Bag rabarberne 20 minutter i en 175 grader C. alm. ovn.

Tag fadet ud af ovnen. Riv ODENSE Ren Rå Marcipan groft og kom det over rabarberne. Sæt derefter fadet tilbage i ovnen og bag yderligere 20 minutter til marcipanen er gylden.

Server med is, creme fraiche eller flødeskum.

Tips:

Rabarberne kan laves i forvejen, så det eneste du skal gøre er at rive marcipan og bage rabarberne en sidste gang.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (142 stemmer)

Opskriften er vist 209743 gange,
og udskrevet 14869 gange.


Energi:
KJ total 7781 (1852 kcal)
KJ pr. Pers. 1296 (308 kcal)
Vægt ialt 846 gram
Vægt pr. Pers. 141 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 919 KJ (219 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 6.4 gram
Kulhydrat 38.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Beth  -  2015-05-25 17:41:53
Dejlig dessert kage. (Pas på med for meget sukker.) Familien var vild med den.


  -  2013-07-27 15:03:45
skal den serveres kold ?


M orfred  -  2013-05-01 17:08:31
Til Jette: De skal bare skylles grundigt og så skal evt. blade fjernes. Det er kun stokkene, der smager godt.


Jette H  -  2012-05-20 23:27:52
Vil gerne vide, hvad der menes med, at man renser rabarberne. Er ikke så kyndig ud i rabarber.


Lea  -  2012-05-12 14:15:54
Meget nem og lækker, men man kan med fordel skrue lidt ned for mængden af sukker, hvis man gerne vil have en mere syrlig dessert.


Leoness  -  2012-05-08 11:20:27
Smager fantastisk hvis man lige kommer en håndfuld hakkede hasselnødder og lidt hakket, mørk chokolade hen over som det sidste. Let og lækkert! <3


Irene  -  2011-06-29 20:06:13
Denne opskrift er HELT SUPER! Nu havde jeg ikke marcipan i skabet, men brugte en norsk kransekage-masse (som er meget grovere end den danske) + en stor håndfuld mandler. En af de bedste desserter jeg har smagt længe!


Mariane_Sorø  -  2009-06-21 11:24:44
Den kan absolut anbefales - og prøv med rabarber is - så er den svær at slippe igen.


Majbritt Olsen  -  2008-12-16 22:46:23
Super skøn rabarbertærte. Nem og hurtig at lave. Mange lækre bær-kombinationsmuligheder. Jeg serverer gerne med hakkede mandler i, og Ryå-is til. Mums.


Solveig  -  2008-05-19 16:47:05
Dette er en dessert af verdensklasse. Jeg serverer den gerne med flødeskum og cremefraice. Et tip er at blande en lille håndfuld grofthakkede hasselnødder i rabarberne - den gør den ikke ringere.= : )


Michelle  -  2008-05-18 21:09:13
er en rigtig god tærte nem at lave og smager godt, men meget sød og klistret


anna flader  -  2008-04-24 18:06:27
rigtig god med meget smag


Anne-Lise  -  2008-04-22 13:21:44
Udskift rabarne med frossene hindbær og spar lidt på sukkeret og forbag den lidt længere. Det er bare lækkert og friskt.


Per  -  2008-04-21 09:44:37
Du skal huske på at rabarber er sure, så der skal en del sukker til.


gurli  -  2008-04-19 18:16:10
hva' øh... lyder det ikke lidt vammelsødt- jeg mener.. 2(!!!) dl sukker...


midde  -  2007-05-28 11:05:17
Tilsæt evt en bakke jorbær i skiver


Hanne  -  2007-05-16 11:20:28
ryst rabarber, sukker og maizenamel sammen i en plast pose - det gør kagen endnu hurtigere at lave


susanne40  -  2007-05-07 13:36:53
Lækker sommerdessert, smager både syrligt og sødt!


Aase  -  2007-04-25 23:08:47
den er alt ror sød, prøv med 100gr. marsipan.


mette  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig lækker og hurtig dessert fra Odense Marcipan


Dorthe B  -  0000-00-00 00:00:00
Det er HELT KLART familiens yndlingsdessert - især med vanilieis rørt til softice. Selv mig der normalt ikke kan lide marcipan kan li' den.


Sonja  -  0000-00-00 00:00:00
En hurtig, frisk og lækker dessert.


Stinne  -  0000-00-00 00:00:00
Tilsæt evt. hakkede mandler


mrhn  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en kage som er let at bage.


elsebeth  -  0000-00-00 00:00:00
frisk dessert, som samtidig tilfredsstiller den søde tand. Let at lave. Er køn at sætte på bordet. Tak for den.