Rabarberkage med marcipan næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
450 gram Rabarber, renset vægt
180 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
200 gram Ren rå marcipan
   
Energi:
KJ total 7781 (1852 kcal)
KJ pr. Pers. 1296 (308 kcal)
Vægt ialt 846 gram
Vægt pr. Pers. 141 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 919 KJ (219 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 6.4 gram
Kulhydrat 38.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)