Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mariannes rabarbertærte

Mariannes rabarbertærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Mariannes rabarbertærte, billede 4 Mariannes rabarbertærte, billede 1 Mariannes rabarbertærte, billede 2 Mariannes rabarbertærte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Rabarber renset vægt
   
  Fyld:
170 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 spsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Dej:
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Rabarberne skæres i stykker 1-2 cm. Fordeles i en smurt tærteform.

Fyldet blandes og fordeles over.

Smør/margarine smuldres med melet og sukkeret (skal ligne parmesanost). Smuldet fordeles over rabarberne og fyldet.

Bages 25 minutter ved 225 grader C. alm. ovn. Serveres med cremefraiche eller flødeskum.

Tips:

Rabarberne kan erstattes med syrlige æbler i både, og i stedet for vanille anvendes kanel.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (55 stemmer)

Opskriften er vist 82583 gange,
og udskrevet 2717 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11931 (2840 kcal)
KJ pr. Portion 11931 (2840 kcal)
Vægt ialt 1108 gram
Vægt pr. Portion 1108 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1076 KJ (256 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 9.5 gram
Kulhydrat 42.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Venus  -  2011-09-26 18:53:58
Rigtig god.... smager også dejligt med kokos tilsat :D

Joy  -  2010-01-31 16:10:26
Ikke nødvendigt med al det sukker. I dejen har jeg brugt som skrevet. Men ovenpå æblerne har jeg drysset med sukker/kanel godt, dog ikke i nærheden af 2 dl.Der er jo også vanille i. Hakkede mandler ovenpå giver lige det sidste. Dejlig nem kage at lave.

Mette  -  2008-02-03 20:43:36
Det er en sand kaloriebombe, men hold da op den er god.

Rikke  -  2007-11-08 11:17:28
Strø en knust Ritter Sport med marcipan på under dejen.... uhm...

mette  -  2007-08-04 09:37:27
virkelig god - især i forhold til arbejdsindsatsen :o)

simone  -  2007-06-18 12:11:43
mhh.. lækket. den er supe god

Tina  -  2007-06-07 20:26:47
Den bedste rabarberkage! Særligt med hakkede mandler ovenpå.

Malene  -  2007-06-02 18:23:21
Kanel i stedet for vanillie er også godt. + lidt hk mandler

Casper  -  2007-05-20 20:06:24
Dejlig kage....

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Dæk evt. tærten med et stykke stanniol når den har taget farve.