Mariannes rabarbertærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
500 gram Rabarber, renset vægt
   
  Fyld:
170 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Dej:
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 11931 (2840 kcal)
KJ pr. Portion 11931 (2840 kcal)
Vægt ialt 1108 gram
Vægt pr. Portion 1108 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1076 KJ (256 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 9.5 gram
Kulhydrat 42.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)