Rabarber pickles

Rabarber pickles, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Pickles

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.fintsnittede rabarber
750 g.skoldede pillede hakkede løg
4 dl.eddike
900 g.farin
1 tsk.allehånde
1 tsk.peber
0.5 tsk.salt
2 tsk.kanel
1 stykke hel ingefær
2 tsk.gul hel sennep
12 Nelliker, hele
3 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
Rabarber og løg koges i eddiken under låg 20 min.

Farin og stødte krydderier tilsættes, samt hele krydderier, pakket i gaze. Det hele bringes i kog under omrøring og koges 10 min., til massen er blød og jævn.

Krydderierne i gaze fjernes. Atamon tilsættes. Pickles´en fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes.





karakterer:
Opskriften er vist 15511 gange,
og udskrevet 339 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-14 16:53:54
det er faktisk anden gang jeg finder en opskrift herinde, hvor den er en direkte afskrift fra trøsleffs grønne syltebog - det ville være sjovere hvis man fandt noget her som ikke fandtes andre steder og da slet ikke i den grønne syltebog, som gud og hver mand ejer.

  -   2008-05-19 23:12:46
Rigtig god, børnene i vuggestuen elsker det