fintsnittede rabarber1000 g. fintsnittede rabarber
750
g.
skoldede pillede hakkede løg750 g. skoldede pillede hakkede løg
4
dl.
eddike4 dl. eddike
900
g.
farin900 g. farin
1
tsk.
allehånde1 tsk. allehånde
1
tsk.
peber1 tsk. peber
0.5
tsk.
salt0.5 tsk. salt
2
tsk.
kanel2 tsk. kanel
1
stykke hel ingefær1 stykke hel ingefær
2
tsk.
gul hel sennep2 tsk. gul hel sennep
12
hele nelliker12 hele nelliker
3
tsk.
flydende Atamon 3 tsk. flydende Atamon
Opskrift:
Rabarber og løg koges i eddiken under låg 20 min.
Farin og stødte krydderier tilsættes, samt hele krydderier, pakket i gaze. Det hele bringes i kog under omrøring og koges 10 min., til massen er blød og jævn.
Krydderierne i gaze fjernes. Atamon tilsættes. Pickles´en fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.9
(5 stemmer)
Opskriften er vist 13769 gange, og udskrevet 308 gange.
Kommentarer
kirsten - 2009-06-14 16:53:54 det er faktisk anden gang jeg finder en opskrift herinde, hvor den er en direkte afskrift fra trøsleffs grønne syltebog - det ville være sjovere hvis man fandt noget her som ikke fandtes andre steder og da slet ikke i den grønne syltebog, som gud og hver mand ejer.
pia - 2008-05-19 23:12:46 Rigtig god, børnene i vuggestuen elsker det
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider