Rør marinaden sammen og hæld den over torsken og lad fisken trække en times tid i køleskab.
Dæk bradepanden med folie og damp fisken ca. 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.
Pres imens appelsinerne og bland saften med mangochutney og hvidvin.
Husk salt peber og smag evt. til med lidt af skyen fra torsken.
Fennikelsalat:
Fennikelen renses og snittes fint gerne på en mandolin, tomaterne hakkes.
fennikel og tomat blandes og smages til med salt og peber.
Hertil serveres grøn båndspagetti.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 79592 gange, og udskrevet 1633 gange.
Energi:
KJ total 4619 (1099 kcal)
KJ pr. Pers. 1154 (274 kcal)
Vægt ialt 1709 gram
Vægt pr. Pers. 427 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 270 KJ (64 kcal) Protein 10.6 gram Fedt 1.0 gram Kulhydrat 17.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
56Tribad - 2014-10-21 22:05:07 Pastaen kan ikke være med i jeres energiberegning af denne ret, alene 100 g pasta indeholder pænt over 300 kalorier, og her får hver person 125g pasta.
V. Larsen - 2009-02-02 16:10:27 Er sovsen kold eller varm?
Enig lyder delikat. :-)
Per - 2009-01-03 20:39:42 Markeringen er fordi at vi ikke har fuld beskrivelse af næringsinholdet på denne ingrediens.
Rune, Herlev - 2009-01-02 20:20:31 Lyder delikat. Hvad betyder markering ved bl.a. mangochutney?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider