Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torsk til slankekuren

Torsk til slankekuren, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskesteak

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Torsk til slankekuren, billede 4 Torsk til slankekuren, billede 1 Torsk til slankekuren, billede 2 Torsk til slankekuren, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Torskesteaks 1 torskesteak vejer ca. 200 gram
   
  Marinade :
1 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
1 tsk. Chili stærk, stødt
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Sauce:
2 Appelsiner, saften heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
2 spsk. Mangochutney, stærk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Hvidvin. medium 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Fennikelsalat:
180 gram Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
2 spsk. Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
500 gram Båndpasta, frisk grøn
   


Opskrift:

Læg fiskeskiverne i en bradepande.

Rør marinaden sammen og hæld den over torsken og lad fisken trække en times tid i køleskab.

Dæk bradepanden med folie og damp fisken ca. 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Pres imens appelsinerne og bland saften med mangochutney og hvidvin. Husk salt peber og smag evt. til med lidt af skyen fra torsken.

Fennikelsalat:
Fennikelen renses og snittes fint gerne på en mandolin, tomaterne hakkes. fennikel og tomat blandes og smages til med salt og peber.

Hertil serveres grøn båndspagetti.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (2 stemmer)

Opskriften er vist 77053 gange,
og udskrevet 1568 gange.


Energi:
KJ total 4619 (1099 kcal)
KJ pr. Pers. 1154 (274 kcal)
Vægt ialt 1709 gram
Vægt pr. Pers. 427 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 270 KJ (64 kcal)
Protein 10.6 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 17.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

56Tribad  -  2014-10-21 22:05:07
Pastaen kan ikke være med i jeres energiberegning af denne ret, alene 100 g pasta indeholder pænt over 300 kalorier, og her får hver person 125g pasta.


V. Larsen  -  2009-02-02 16:10:27
Er sovsen kold eller varm? Enig lyder delikat. :-)


Per  -  2009-01-03 20:39:42
Markeringen er fordi at vi ikke har fuld beskrivelse af næringsinholdet på denne ingrediens.


Rune, Herlev  -  2009-01-02 20:20:31
Lyder delikat. Hvad betyder markering ved bl.a. mangochutney?