Torsk til slankekuren næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Torskesteaks 1 torskesteak vejer ca. 200 gram
   
  Marinade:
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
1 tsk. Chili stærk, stødt
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Sauce:
2 Appelsin, saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
2 spsk. Mangochutney, stærk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Hvidvin, medium 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Fennikelsalat:
180 gram Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
2 spsk. Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
500 gram Båndpasta, frisk grøn
   
Energi:
KJ total 4619 (1099 kcal)
KJ pr. Pers. 1154 (274 kcal)
Vægt ialt 1709 gram
Vægt pr. Pers. 427 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 270 KJ (64 kcal)
Protein 10.6 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 17.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)