Pæremuffins

Pæremuffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 15 Stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Pæremuffins, billede 4 Pæremuffins, billede 1 Pæremuffins, billede 2 Pæremuffins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 Pære En pærer vejer ca. 100 gram renset vægt.
   
  Drys:
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Bland mel, sukker, bagepulver og krydderier i en skål. Pisk smeltet smør, mælk og æg sammen og rør det i de tørre ingredienser.

Pærerne skrælles, befries for kernehus og skæres i tern. Vend pæretern i dejen og fordel den i ca. 15 forme. Drys med sukker blandet med kanel og bag kagerne ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 72464 gange,
og udskrevet 2072 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (64 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8847 (2106 kcal)
KJ pr. Stk. 589 (140 kcal)
Vægt ialt 919 gram
Vægt pr. Stk. 61 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 961 KJ (229 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 6.4 gram
Kulhydrat 39.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-09-17 15:32:55
Kedelige! Simpelthen spild af gode ingredienser. En anden gang: mere "saftighed", fx meresmør, mere sukker.. Eventuelt lidt marcipan. Jeg tilsatte endda ekstra pærer og chokolade til nogle af dem. Ikke værd at bruge tid på, hvis man ikke korrigerer markant.

  -   2012-09-30 11:53:08
Luftig konsistens, lækker smag, liflig duft - smelter på tungen! Bagt med stødt ingefær istedet for kanel (dog kanelsukker på toppen).

  -   2009-03-09 18:55:23
er det ikke alt for meget bagepulver i forhold til melet?

  -   2005-01-01 01:01:01
Super gode muffins... De bliver ikke dårligere hvis de laves med æbler istedet for pærer.