Krydrede Pære muffins næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk. 15 Stk.
Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 Pære En pærer vejer ca. 100 gram renset vægt.
   
  Drys:
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 8847 (2106 kcal)
KJ pr. Stk. 589 (140 kcal)
Vægt ialt 919 gram
Vægt pr. Stk. 61 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 961 KJ (229 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 6.4 gram
Kulhydrat 39.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)