Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gravad julemørbrad

Gravad julemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 svinemørbrad
1.5 spsk.salt
12 spsk.sukker
1 tsk.tørret dild
1 tsk.tørret merian
8 knuste enebær
1 cotron saften heraf
1 spsk.olie
 
Opskrift:
Mørbraden afpudses godt og gnides på alle sider med en krydderblanding af salt, sukker, merian, dild og enebær. Den lægges i en skål, der lige akkurat passer i størrelse og overhældes med citronsaft pisket sammen med olie. Stilles i køleskabet i 2 dage, idet den vendes fra tid til anden. Efterhånden dannes lage. Den kan fryses, hvis den ikke skal bruges straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16179 gange,
og udskrevet 320 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu