tørrede vermicelli risnudler 300 g. tørrede vermicelli risnudler
2
spsk.
olie 2 spsk. olie
2
fed
hvidløg finthakkede 2 fed hvidløg finthakkede
350
g.
svinemørbrad skåret i strimler 350 g. svinemørbrad skåret i strimler
300
g.
ukogte rejekød 300 g. ukogte rejekød
1
stort løg skåret i tynde både 1 stort løg skåret i tynde både
1-2
spsk.
karry 1-2 spsk. karry
150
g.
grønne bønner skåret diagonalt i små stykker 150 g. grønne bønner skåret diagonalt i små stykker
1
stor gulerod skåret i små stænger 1 stor gulerod skåret i små stænger
1
tsk.
sukker 1 tsk. sukker
1
tsk.
salt 1 tsk. salt
1
spsk.
soyasauce 1 spsk. soyasauce
200
g.
bønnespirer uden rod 200 g. bønnespirer uden rod
forårsløg i fine strimler til pynt forårsløg i fine strimler til pynt
Opskrift:
Opblød de tørrede vermicelli risnudler i kogende vand i 5 minutter eller til de er bløde.
Hæld vandet fra. Opvarm en spsk af olien i en wok og tilsæt hvidløg, svinekød og rejer.
Steg under omrøring i 2-3 minutter. Tilsæt bønner, gulerod, sukker og salt. Dryp lidt vand ud over og steg under omrøring i 2 minutter. Skru ned på middelvarme.
Tilsæt vermicelli risnudler og soyasauce og vend det med 2 træskeer.
Tilsæt bønnespirer og svinekød og smag til med lidt ekstra salt, peber og sukker efter behag.
Vend det godt. Retten pyntes med forårsløg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 8452 gange, og udskrevet 167 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider