svampe (gerne østershat) 250 g. svampe (gerne østershat)
Opskrift:
Sener og hinder skæres af mørbraderne. Smørret gyldnes i en gryde, mørbraderne brunes lidt, krydres med salt og peber og tages op af gryden.
Piskefløden og appelsinsaft kommes i gryden og smages til med og peber. Saucen gives et opkog, inden mørbraderne igen lægges tilbage i gryden, og det hele steger under låg i ca. 20 min. Til du kan mærke, at mørbraderne er faste at mærke på.
Imens skærer du svampene i tern, bruner dem af på en helt tør pande og hælder dem til sidst op i saucen.
Mørbraderne skæres i skiver, lægges i et fad og overhældes med saucen. Serveres sammen med fx Basmatiris eller noget andet, der er godt til at "suge saucen op".
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(10 stemmer)
Opskriften er vist 36509 gange, og udskrevet 662 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider