Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mørbrad orange

Mørbrad orange, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 svinemørbrad (min. 800 g)
50 g.smør
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
1.5-2 dl.piskefløde
1 appelsin saften heraf
250 g.svampe (gerne østershat)
 
Opskrift:
Sener og hinder skæres af mørbraderne. Smørret gyldnes i en gryde, mørbraderne brunes lidt, krydres med salt og peber og tages op af gryden. Piskefløden og appelsinsaft kommes i gryden og smages til med og peber. Saucen gives et opkog, inden mørbraderne igen lægges tilbage i gryden, og det hele steger under låg i ca. 20 min. Til du kan mærke, at mørbraderne er faste at mærke på. Imens skærer du svampene i tern, bruner dem af på en helt tør pande og hælder dem til sidst op i saucen. Mørbraderne skæres i skiver, lægges i et fad og overhældes med saucen. Serveres sammen med fx Basmatiris eller noget andet, der er godt til at "suge saucen op".


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)

Opskriften er vist 33654 gange,
og udskrevet 624 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu