Mørbrad a la orange

Mørbrad a la orange, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Mørbrad a la orange, billede 4 Mørbrad a la orange, billede 1 Mørbrad a la orange, billede 2 Mørbrad a la orange, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinemørbrad, afpudset
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
250 gram Østershatte
   
Opskrift:
Sener og hinder skæres af mørbraderne. Smørret gyldnes i en gryde, mørbraderne brunes lidt, krydres med salt og peber og tages op af gryden.

Piskefløden og appelsinsaft kommes i gryden og smages til med og peber.

Saucen gives et opkog, inden mørbraderne igen lægges tilbage i gryden, og det hele steger under låg i ca. 15 min. Til du kan mærke, at mørbraderne er faste at mærke på.

Imens skærer du svampene i tern, bruner dem af på en helt tør pande og hælder dem til sidst op i saucen. Gem lidt til pynt.

Mørbraderne skæres i skiver, lægges i et fad og overhældes med saucen.

Serveres sammen med fx ris eller noget andet, der er godt til at "suge saucen op".





karakterer:
Opskriften er vist 51519 gange,
og udskrevet 826 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8213 (1955 kcal)
KJ pr. Pers. 2053 (488 kcal)
Vægt ialt 1052 gram
Vægt pr. Pers. 263 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 780 KJ (185 kcal)
Protein 11.3 gram
Fedt 14.8 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu