Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pølser uden skind

Pølser uden skind, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.svinemørbrad
1 æg
1 tsk.salt
2 drejhvid peber
1 tsk.ingefær
0.25 g.safran
 
Opskrift:
Hak mørbrad og rør det med æg, salt, peber, ingefær og safran (opblødt i lidt kogende vand). Bland det godt og lad farsen hvile 1 time. Form farsen til aflange pølser og kog dem i lidt kogende vand. Brug det indkogte kogevand som sovs, evt. jævnet med lidt maizena.

N.B. Kan steges i stedet og serveres med stegeskyen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 8544 gange,
og udskrevet 81 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu