Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kinesisk Chop Suey

Kinesisk Chop Suey, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Kinesisk Chop Suey, billede 4 Kinesisk Chop Suey, billede 1 Kinesisk Chop Suey, billede 2 Kinesisk Chop Suey, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Svinemørbrad, afpudset
250 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
3 spsk. Sherry. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Kinesisk soya 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
200 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
3 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 ds. Bambusskud. konserves. saltet 1 dåse bambusskud indeholder ca. 280 g. drænet vægt.
2 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
125 gram Bønnespirer
1 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Opskrift:
Skær kødet i helt tynde skiver, ca 1/3 cm tykke. Det lader sig nemt gøre, hvis kødet lægges i fryseren, så det er halvtfrossent, når det skal skæres ud.

Rør sherry, soja, maizena, salt og sukker sammen og hæld det over kødet.

Skær gulerødder og bambusskud i helt tynde strimler, porrerne i ganske tynde ringe og svampene i skiver.

Svits grønsagerne på en maget varm pande i halvdelen af olien, ca 3-4 min. Hæld grønsagerne i en skål.

Dup kødet fri for væde og svits det a et par gange i resten af olien. Panden skal være meget varm, så kødet lukkes, før saften trænger ud. Kødet vendes på panden hele tiden og steges i ca 3 min.

Bland grønsagerne i og smag til med sherry, soja og salt.


Server retten med løse ris. Og skal det være rigtigt kinesisk, så drikkes der te til, men et glas hvidvin går også an.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 61870 gange,
og udskrevet 1644 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8384 (1996 kcal)
KJ pr. Pers. 2096 (499 kcal)
Vægt ialt 1896 gram
Vægt pr. Pers. 474 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 442 KJ (105 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 5.8 gram
Kulhydrat 5.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu