Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chop Suey

Chop Suey, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :


Chop Suey, billede 4 Chop Suey, billede 1 Chop Suey, billede 2 Chop Suey, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Svinemørbrad, afpudset
250 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
3 spsk. Sherry. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Kinesisk soya 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
3 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
200 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 ds. Bambusskud konserves 120 g. 1 dåse bambusskud indeholder ca. 280 g. drænet vægt.
1 ds. Bønnespirer konserves 200 g. 1 dåse bønnespire indeholder ca. 200 gram drænet vægt.
1 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Opskrift:
Skær kødet i helt tynde skiver, ca 1/3 cm tykke. Det lader sig nemt gøre, hvis kødet lægges i fryseren, så det er halvtfrossent, når det skal skæres ud.

Rør sherry, soja, maizena, salt og sukker sammen og hæld det over kødet.

Skær gulerødder og bambusskud i helt tynde strimler, porrerne i ganske tynde ringe og svampene i skiver.

Svits grønsagerne på en maget varm pande i halvdelen af olien, ca 3-4 min. Hæld grønsagerne i en skål.

Dup kødet fri for væde og svits det a et par gange i resten af olien. Panden skal være meget varm, så kødet lukkes, før saften trænger ud. Kødet vendes på panden hele tiden og steges i ca 3 min.

Bland grønsagerne i og smag til med sherry, soja og salt.


Server retten med løse ris.

Tips:

Svits gerne grønsagerne enkeltvis da de ikke skal have lige lang tid for at blive møre.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 64418 gange,
og udskrevet 1681 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7818 (1861 kcal)
KJ pr. Pers. 1954 (465 kcal)
Vægt ialt 1971 gram
Vægt pr. Pers. 492 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 396 KJ (94 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 4.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu