De 16 bøffer krydres med salt og peber og smøres på den ene side med dijonsennep. Vikl et stykke bacon om hver bøf. 4 porrer skæres i skiver og lægges i et smurt, ovnfast fad. (Man evt. kan svitse dem let i en gryde først). Fordel mørbradbøfferne i fadet. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 30 min. til bøffer/bacon er brunet. 40 g roquefort og 120 g gorgonzola smeltes i en gryde med 4-5 dl piskefløde. Finthakket persille tilsættes, inden saucen hældes over bøfferne. Retten står i ovnen ca. 20 min. mere.
Serveres med ris og/eller grøn båndspaghetti og flûtes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 13077 gange, og udskrevet 454 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider