Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Mørbradfad med gorgonzola sauce

Mørbradfad med gorgonzola sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
16 mørbradbøffer (2 svinemørbrad)
16 skiver bacon
4 porrer
40 g.Roquefort (kan udelades)
120 g.Gorgonzola
5 dl.piskefløde
 Dijonsennep
 Persille
 Salt
 peber
 
 Ris og/eller grøn båndspaghetti
 
Opskrift:
De 16 bøffer krydres med salt og peber og smøres på den ene side med dijonsennep. Vikl et stykke bacon om hver bøf. 4 porrer skæres i skiver og lægges i et smurt, ovnfast fad. (Man evt. kan svitse dem let i en gryde først). Fordel mørbradbøfferne i fadet. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 30 min. til bøffer/bacon er brunet. 40 g roquefort og 120 g gorgonzola smeltes i en gryde med 4-5 dl piskefløde. Finthakket persille tilsættes, inden saucen hældes over bøfferne. Retten står i ovnen ca. 20 min. mere.

Serveres med ris og/eller grøn båndspaghetti og flûtes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12877 gange,
og udskrevet 452 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu