Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Flækket svinemørbrad med sennep og urter

Flækket svinemørbrad med sennep og urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 svinemørbrad
 
 Friske krydderurter: feks.
 Bredbladet persille - koriander - oregano - salvie - basilikum
 
 Dijon sennep
 Salt
 peber
 Olie gerne en krydder olie
 
 
Opskrift:
Mørbraden skæres op og smøres med sennep og olie og fyldes med urter. Derefter snøres mørbraden sammen igen med snor.

Mørbraden skal have ca. 35 minutter på grill under hyppig vending. Mørbrad er ret fedtfattigt og bliver derfor tørt, derfor skal det enten fyldes med et eller andet eller marineres godt før det grilles.

Tips:

Ovenstående kan også suppleres med feta (noget af det med smag -ikke Arla), eller hakkede oliven.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (37 stemmer)

Opskriften er vist 40430 gange,
og udskrevet 754 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lone  -  0000-00-00 00:00:00
Hvorfor så ikke flække den, som i opskriften "flækket mørbrad"

Conny Larsen  -  0000-00-00 00:00:00
Den bliver ikke tør, hvis man bruger en grill-pande i køkkenet, og steg den kun 3 minutter på hver side (4 sider), så er den saftig, mør og en anelse rosa og god