Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldt svinemørbrad - i trykkoger

Fyldt svinemørbrad - i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 stor svinemørbrad eller to små
150 g.kyllingelever grofthakket (0.5 pakke frosne)
2 hakkede løg
3 spsk.smør eller margarine
0.5 dl.suppe bouillon eller vand
1 dl.fløde (13%)
 salt
 peber
 meljævning
 
Opskrift:
Skær et snit på langs i mørbraden. Drys med salt og peber. Svits lever og løg i lidt af fedtstoffet i trykgryden. Fordel blandingen i mørbraden og saml kødet herom. Sy med bomuldsgarn eller luk med kødnåle. Brun mørbraden på alle sider i resten af fedtstoffet i trykgryden. Hæld suppe (bouillon eller vand) ved og luk for trykgryden. Bring den på tryk. Steg mørbraden i 10 min. Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt og tag mørbraden op. Hæld fløden i, bring skyen i kog og jævn. Smag til med salt og peber. Befri mørbraden for kødnåle eller bomuldssnor, skær den i pæne skiver. Server saucen til sammen med kogte kartofler samt en god blandet salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16781 gange,
og udskrevet 310 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu