Svinemørbrad i svampesauce

Svinemørbrad i svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :
Svinemørbrad i svampesauce, billede 4 Svinemørbrad i svampesauce, billede 1 Svinemørbrad i svampesauce, billede 2 Svinemørbrad i svampesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 stor eller 2 små svinemørbrader renset for sener og fedt
1 spsk.Becel flydende
 
150 g.brune champignon
100 g.hvide champignon
1 løg
1 spsk.Becel flydende
1 spsk.paprika
 
2 spsk.hvidvin
2 dl.grønsagsbouillon
2.5 dl.Cremefine til Madlavning
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kødet ud til bøffer. Rens champignon og skær dem i skiver. Hak løget.

Brun kødet i et par min på hver side i halvdelen af fedtstoffet. Tag bøfferne op og hold dem varme.

Svits løg og champignon i resten af fedtstoffet sammen med paprika. Tilsæt hvidvin og bouillon og kog det hele godt igennem.

Tilsæt Cremefine til Madlavning og smag til med salt og peber.

Bring bøfferne tilbage på panden og varm det hele igennem.

Server med ris og grøntsager.


karakterer:
Opskriften er vist 53858 gange,
og udskrevet 1263 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lars Holst  -  2020-09-02 15:32:30
Har prøvet opskriften, synes personligt den vinder ved at bruge smør i stedet for becel og fløde i stedet for cremefine. Ligeledes skal man være forsigtig med brug af paprika og en hønsebouillon er bedre .

Martin E.  -  2017-11-07 15:55:52
Det er sgu’ meget godt, og et stort hit herhjemme.. :)

  -  2015-03-05 16:33:38
Ligner mere, svagtstegt svinemørbrad med løg & champignon, i et stort margarine/oliebad.

Per  -  2008-03-31 17:37:43
Champignon sælges gerne i 250 g. bakker, og derfor mener jeg at man skal enten nøjes med 250 g. af en slags eller også 250 g. af hver, jeg brugte 250 g. af hver. Jeg var i tvivl om grønsagerne til denne opskrift, men kogte bønner eller en blandet kogte grønsager vi sikkert være ok, og så kan der også bruges pasta eller kartofler i stedet for risen.