Rødvinsmarineret svinemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : |
|
|
bland ingrediencerne til marinaden i en stor fryse pose, ryst den godt og put mørbraderne i. Ryst/vend dem ca. hvert 15 min. i ca 2 timer.
Sæt dem i en forvarmet ovn (225 grader C) i 15 min, eller på en god varm grill 10 cm fra varmen, vend dem 1/4 omgang hver 5 min. Pak dem i folie i ca 5 min. Serveres med bagt kartoffel eller kold kartoffelsalat, men ALTID med baqettes og frisk salat. |
|
Opskriften er vist 49975 gange,
og udskrevet 1158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Lars veiss - 2018-05-19 20:34:27 Indholdet i marinaden er godt, men forholdene er forskruede. Halver olie + soya, og brug tre gange så meget rødvin, altså 3 dl. Derudover giver det ikke mening ikke at holde sig til samme mål. anonym - 2017-03-05 15:49:42 Skal den kun have 15min??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne