Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rødvinsmarineret svinemørbrad

Rødvinsmarineret svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Marinade:
2 dl.olivenolie
2 dl.soya (ægte)
3 fedknust hvidløg
1 spsk.engelsk sauce
4 dråbertabasco
10 cl.rødvin
 
2 pudsede svinemørbrader
 
Opskrift:
bland ingrediencerne til marinaden i en stor fryse pose, ryst den godt og put mørbraderne i. Ryst/vend dem ca. hvert 15 min. i ca 2 timer.

Sæt dem i en forvarmet ovn (225 grader C) i 15 min, eller på en god varm grill 10 cm fra varmen, vend dem 1/4 omgang hver 5 min. Pak dem i folie i ca 5 min.

Serveres med bagt kartoffel eller kold kartoffelsalat, men ALTID med baqettes og frisk salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (12 stemmer)

Opskriften er vist 42439 gange,
og udskrevet 1099 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lars veiss  -  2018-05-19 20:34:27
Indholdet i marinaden er godt, men forholdene er forskruede. Halver olie + soya, og brug tre gange så meget rødvin, altså 3 dl. Derudover giver det ikke mening ikke at holde sig til samme mål.

  -  2017-03-05 15:49:42
Skal den kun have 15min???