Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Svinemørbrad i flødesauce

Svinemørbrad i flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 svinemørbrad afpudsede
 Salt
 peber
 Smør
2.5 dl.piskefløde
1 dl.tomatpuré
1 spsk.karry
 
 Røget filet i skiver
 Sennep
 Ost
 Løg
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200-225 grader.

De afpudsede mørbrad skæres ud til 2-3 cm tykke bøffer. Krydr med salt og peber. Smelt smør, og brun bøfferne på begge sider ved kraftig varme. Læg bøfferne i et ildfast fad.

Opkog smør med fløde og tomatpuré. Tilsæt 1 spsk karry (smag dig evt. frem) og kog op. Hæld sovsen over bøfferne. Læg et stk. røget filét på hver bøf. Smør lidt sennep på. Læg en skive ost på. Og læg løgringe på. Sæt i ovnen ca. 30-35 min.

Tips:

Serveres med aspargeskartofler - og evt. salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 33991 gange,
og udskrevet 799 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu