De afpudsede mørbrad skæres ud til 2-3 cm tykke bøffer.
Krydr med salt og peber.
Smelt smør, og brun bøfferne på begge sider ved kraftig varme.
Læg bøfferne i et ildfast fad.
Opkog smør med fløde og tomatpuré.
Tilsæt 1 spsk karry (smag dig evt. frem) og kog op.
Hæld sovsen over bøfferne.
Læg et stk. røget filét på hver bøf.
Smør lidt sennep på.
Læg en skive ost på.
Og læg løgringe på.
Sæt i ovnen ca. 30-35 min.
Tips:
Serveres med aspargeskartofler - og evt. salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(7 stemmer)
Opskriften er vist 34198 gange, og udskrevet 804 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider