Kalkunbryst i gryde, med hvidvin

Kalkunbryst i gryde, med hvidvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jannie

Indsendt :      Red:

Kalkunbryst i gryde, med hvidvin, billede 4 Kalkunbryst i gryde, med hvidvin, billede 1 Kalkunbryst i gryde, med hvidvin, billede 2 Kalkunbryst i gryde, med hvidvin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
900 g.kalkunbryst
5 store gulerødder
2 løg
4 dl.hvidvin
 salt
 peber
 margarine til stegning
 
Opskrift:
Gulerødder skrælles, og skæres i mindre stykker. Løgene ordnes og deles i både.

Kødet brunes i fedtstoffet, i en tilpas stor gryde m. låg, og gulerødder og løg kommes i gryden. Hvidvinen hældes på, og salt og peber kommes i. Det hele småkoger/steger, under låg, ca. 30 minutter, til kødet er mørt.

Der kan laves en sovs af hvidvinen kødet er tilberedt i, da dette har en rigtig god smag.

Sereres med alm. kogte kartofler, og gulerødderne og løgene.


karakterer:
Opskriften er vist 42826 gange,
og udskrevet 951 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2012-01-06 16:33:12
Vi snørrede kødet for pænere skiver.

  -  2007-08-13 21:29:39
pramdrageren siger tilsæt 5 korn enebær - så er den bare lækkert