Skær den røgede svinemørbrad i tynde strimler og steg den sprød i lidt olie. Nip salaten i mindre stykker og kom den i en skål. Skær nektarinerne i tynde skiver og vend med salaten. Kom salaten i en skål og drys svinemørbrad og pinjekerner over. Server med dressing og brød.
En stegepande er ikke nødvendig. Du kan servere salaten med kold røget svinemørbrad skåret i tynde skiver.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 17737 gange, og udskrevet 313 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider