Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Svinemørbrad stegt med gedeost og salat

Svinemørbrad stegt med gedeost og salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
0.5 svinemørbrad
2 stk.gedeost i olie
 frisk salat
2 tsk.dijonsennep
3 spsk.vineddike
5 spsk.olivenolie
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Varm olivenolie på en pande og brun mørbraden på alle sider. Steg den i 10 - 12 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og hold det lunt i 5 minutter. Skær kødet ud i to stykker og kom et stykke gedeost på hver. Gratiner det under en varm grill i 2 - 3 minutter. Rør sennep med eddike, salt og peber. Kom olien i lidt efter lidt. Vend med salaten og server til kødet med et godt brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8068 gange,
og udskrevet 86 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu