Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinemørbrad honningglaseret med avocadosalat

Svinemørbrad honningglaseret med avocadosalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
0.5 svinemørbrad
2 spsk.honning
1 moden avocado
 lidtcitronsaft
1 lille snittet rød peberfrugt
1 lille snittet løg
2 spsk.frisk basilikum
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Drys mørbraden med salt og peber og brun den i olie på en pande.Steg den ved jævn varme i ca. 15 min. Smør honning på kødet og lad det smelte (dette bliver nu til honningglaseringen). Træk panden fra varmen og lad kødet stå lidt. Avocadosalat: Mos avocadoen groft og dryp citron over. Vend avocado og de hakkede grøntsager sammen. Skær kødet i mindre stykker og hæld honningglaseringen over. Server med avocadosalat og godt brød.

Næsten alt svinekød smager godt sammen med honning. Gerne blandet med chili for både sødme og varme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16912 gange,
og udskrevet 395 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu