Varm lidt olivenolie på en pande og steg kødet 15 minutter i alt. Vend kødet undervejs. Lad det hvile lunt 5 minutter inden servering.
Kog kartoflerne i kogende vand med lidt salt. Når de er møre hældes vandet fra. Halver kartoflerne og vend med fintsnittet avocado, saft fra citron, karse, lidt olivenolie, salt og peber. Server til tynde skiver af kødet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(44 stemmer)
Opskriften er vist 19183 gange, og udskrevet 242 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider