Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinemørbrad med kartoffelragout, tomat og hvidløg

Svinemørbrad med kartoffelragout, tomat og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 lille svinemørbrad
400 g.små kartofler
6 tomater
2 fedfintsnittede hvidløg
0.5 citron saft herfra
 frisk basilikum
 Jomfru Olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm olie på en pande og brun kødet stille og roligt på alle sider. Steg kødet færdigt i en varm ovn, 200 grader i 14 minutter. Tag det ud og lad det hvile lunt i 5 minutter.

Del kartoflerne og rist dem i lidt varm olivenolie, indtil de bliver gyldne. Tilsæt delte tomater og pres citron over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10091 gange,
og udskrevet 142 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu