Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinemørbrad med vindruesovs

Svinemørbrad med vindruesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerteforeningen

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.svinemørbrad
 salt
 peber
800 g.kartofler
1 spsk.raps - eller olivenolie
1 tsk.rosmarin
0.5 tsk.salt
500 g.stenfrie vindruer
1 dl.sød hvidvin
 salt
 
 Tilbehør:
4-5 gulerødder skåret i tynde stængler og dampet i let saltet vand
 evt.brød
 
Opskrift:
Skyl kartoflerne og skær dem i både og læg dem i et ildfast fad Dryp eller spray olie over og drys med rosmarin og salt Sæt kartoflerne i en forvarmet ovn ved 200 grader i 30 minutter til kartoflerne er gyldne og møre.

Skær kødet ud til bøffer og bank dem flade Brun kødet i olie på hver side og krydder med salt og peber Steg dem 3-4 minutter på hver side.

Skyl vindruerne og damp halvdelen Pres dem derefter gennem et dørslag Halver resten af druerne Kog den pressede saft op os smag til med salt Tilsæt de halverede druer kort inden serveringen


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13177 gange,
og udskrevet 192 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu