Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Mørbrad med flødeost og nødder

Mørbrad med flødeost og nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
1 stor svinemørbrad (ca. 500 gram )
2 tsk.rasp
75 g.flødeost med hvidløg
40 g.grofthakkede hasselnøddekerner
 friske basilikumblade
1 spsk.olivenolie
15 g.smør
1.5 dl.hønsebouillon
 salt
 peber
 
 Sauce:
75 g.flødeost med hvidløg
0.5-0.75 dl.creme fraiche 38 %
 salt
 peber
 fettucine
 
Opskrift:
Skær nogle snit på langs i den afpudsede mørbrad. Mørbraden blades ud til et fladt stykke kød med indersiden opad. Gnid indersiden med lidt salt og peber og drys med rasp. Smør 75 gram hvidløgsost ud på mørbradens inderside og drys de hakkede nøddekerner på. Fordel skyllede og tørrede basilikumblade øverst.

Tryk fyldet sammen på mørbraden og fold spidsen af kødstykket lidt ind. Luk mørbraden sammen om fyldet og luk med kødnåle, så fyldet bliver i mørbraden. Bomuldsgarn kan eventuelt snøres rundt om mørbraden. Læg kødet køligt ca. 20 minutter.

Tør mørbraden med et stykke køkkenrulle. Varm olie og smør godt op i en stegegryde. Brun mørbraden hele vejen rundt og læg den så med åbningen nedad. Hæld bouillon over og kog op. Læg låg på, skru ned for varmen og steg mørbraden 8 minutter. Vend den og steg den i yderlig 8 minutter. Tag mørbraden op og pak den i alufolie og et viskestykke og lad kødet trække 8-10 minutter.

Fjern kødnåle og eventuelt snor og skær mørbraden i lidt tykke skiver på skrå med en skarp kniv. Læg skiverne på et lille fad og læg eventuelt nogle friske basilikumblade ved siden af. Hæld fettucinen i en skål, hæld saucen over og bland ved bordet. Server fettucinen til kødet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 21894 gange,
og udskrevet 567 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu