Leverpostej med opbagning

Leverpostej med opbagning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.svine- eller kalvelever
400 g.spæk
1 løg
50 g.smør
50 g.hvedemel
6 dl.mælk eller bouillon
2 æg
1 spsk.salt
1 tsk.peber
0.5 tsk.stødt nellike
0.5 tsk.stødt allehånde
 
Opskrift:
Skær lever og spæk i mindre stykker og hak det gennem kødmaskinen med løget.

Smelt smørret i en gryde og rør det sammen med melet. Spæd med mælk eller bouillon lidt ad gangen. Lad stuvningen koge et par minutter, mens der røres. Tag gryden fra varmen og rør æggene i sammen med levermassen. Tilsæt krydderierne.

Kom levermassen i smurte forme og dæk dem evt. med alufolie. Bag leverpostejen i ovnen på nederste rille 1-1½ time ved 175 grader C. Bagetiden afhænger af formens størrelse.

Tips:

De rå leverpostejer kan fryses og bages fra frossen stand. Forlæng bagetiden med ca. 1/3.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej

karakterer:
Opskriften er vist 33286 gange,
og udskrevet 943 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu